Przegląd Gastronomiczny to fachowy miesięcznik, który już od 1946 r. wspiera polską gastronomię. Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Hotelarz.pl najstarsze wydawane od 1962 roku i najpopularniejsze czasopismo sektora branży hotelarskiej w Polsce. Pismo podejmuje szereg działań prośrodowiskowych. Jest organizatorem m.in. największych w Europie Środkowo-Wschodniej międzynarodowych konferencji hotelarskich – odbywającej się wiosną inwestycyjnej Hotel Investment Trends Poland&CEE, a także jesienią operacyjnej Hotel Trends Poland&CEE. Przy piśmie powstała również sekcja szkoleniowa Akademia Hotelarza. Czasopismo jest ponadto organizatorem szeregu konkursów branżowych, m.in. na „Hotel z Pomsyłem”, „Hotelarza Roku”, czy „Hotelarską Inwestycję Roku”.

TeoriaBiznesu.pl
Portal finansowy ma na celu pomóc przedsiębiorcom w skutecznym prowadzeniu firmy poprzez:
➡️ Wywiady biznesowe – z przedstawicielami instytucji oraz z osobami
prowadzącymi własną działalność gospodarczą.
➡️ Franczyza – czym jest współpraca na zasadach franczyzy.
➡️ Aktualności biznesowe – informujemy o nowych wydarzeniach w świecie
biznesu.
➡️ Ostrzeżenia – przed wątpliwymi inwestycjami, piramidami finansowymi
oraz przed wszelkimi próbami wyłudzeń danych lub pieniędzy.
➡️ Biznes w sieci – za pomocą wywiadów biznesowych pomagamy zrozumieć
przedsiębiorcy, jak promować biznes w sieci.
➡️ Eventy – Patronujemy konferencje, szkolenia i targi, mające na celu
pomóc przedsiębiorcom skutecznie rozwijać biznes.

Horecanet.pl
Specjalistyczny portal dedykowany profesjonalistom. Skierowany do właścicieli niezależnych i sieciowych restauracji, hoteli, kawiarni, cukiernik, piekarni, właścicieli firm cateringowych, szefów kuchni, kupców, menedżerów, dostawców produktów i usługi dla rynku HoReCa. Codziennie publikuje liczne newsy dotyczące nowych obiektów, imprez i wydarzeń branżowych.

e-Restauracja.pl specjalistyczny dwumiesięcznik dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Restauracja dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym

Papaja.pl
Platforma gastronomiczna – www.papaja.pl adresowany jest do profesjonalistów związanych z branżą hotelarsko – gastronomiczną. Jesteśmy wszędzie tam, gdzie dzieje się coś ciekawego w branży

Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej. Izba jest organizacją samorządu gospodarczego zrzeszającą na zasadzie dobrowolności przedsiębiorców z sektora gastronomii oraz powiązanych z branżą gastronomiczną, w tym prowadzących działalność szkoleniową i doradczą. Głównym celem Izby jest działanie w interesie i na rzecz rozwoju zrzeszonych w niej przedsiębiorców.  Strona www – www.iggp.pl

Szef Kuchni. Magazyn Branży Gastronomicznej to specjalistyczne, ogólnopolskie czasopismo, skierowane do przedstawicieli branży gastronomicznej m.in. właścicieli restauracji, szefów kuchni czy menadżerów. Magazyn jest profesjonalnym i opiniotwórczym tytułem, który na przestrzeni lat zdobył zaufanie i sympatię wielu przedstawicieli tej branży. Szef Kuchni pełni funkcję edukacyjną, doradczą, ukazuje zmiany oraz rozwój gastronomii. Strona www – www.szef-kuchni.com.pl